Marokkaanse kleding

INESINO is begonnen met een groep vrouwen in Marokko. Daarom leveren we vooralsnog alleen Marokkaanse kleding. Hier willen we het natuurlijk niet bij laten. We zijn op zoek naar vrouwen met talent voor het maken van kleding waar ze ook zijn. Bijvoorbeeld in Afrika, het Midden-Oosten en Azië.  Om onze zoektocht te vergemakkelijken staan we open voor mensen, organisaties en bedrijven die ook een bijdrage willen leveren aan de missie en visie van INESINO.

Marokkaanse kleding wordt constant vernieuwd, doorontwikkeld en al jaren veel gebruikt in de modewereld. Elk jaar worden er grote modeshows gehouden in Marokko, waar de nieuwste ontwerpen en collecties tentoongesteld worden aan het publiek. Het doel van INESINO is om dit te gebruiken als rugzak om de achtergestelde vrouwen in Marokko te helpen. Dit willen wij realiseren door met onze INESINO jurken de publiciteit op te zoeken en onze missie en filosofie uit te dragen.

Het traditionele Marokkaanse kledingassortiment bestaat uit een Takshita, een Jelaba en een Kaftan. Op basis van deze 3 kledingstukken kan er creatief gevarieerd worden. Met een beetje extra fantasie kunnen deze kledingstukken oneindig gecombineerd worden. Je zult daarom een grote verscheidenheid aan kledingsoorten in onze Marokkaanse collectie tegenkomen.

Empowered women empower women.