INESINO

INESINO zet zich in voor vrouwen: vrouwen in kansarme situaties die uitzichtloos lijken. Wij helpen ze bij het ontdekken en ontwikkelen van hun kwaliteiten en creativiteit. Samen met vrouwen bouwen we aan een betere wereld: dress to change a life!

Door vrouwen, voor vrouwen,

INESINO is een kledinglabel door vrouwen, voor vrouwen. Een maatschappelijk betrokken kledinglabel dat op dit moment voornamelijk Marokkaanse kleding ontwerpt en verkoopt. Deze kleding wordt gemaakt door talentvolle vrouwen uit Marokko. Deze vrouwen krijgen de mogelijkheid om vanuit hun eigen huis kleding te maken. Hiermee verdienen ze geld voor zichzelf en hun gezin. Ook krijgen ze de kans om zich te ontplooien tot economisch en sociaal zelfstandige vrouwen.

Bijzonder

INESINO is bijzonder, bijzonder omdat het werk creëert voor getalenteerde vrouwen met ondernemend vermogen. Deze vrouwen maken eigenhandig kleding voor vrouwen, zonder tussenkomst van tussenpersonen. Dankzij INESINO verdienen deze vrouwen een eerlijk bedrag per kledingstuk. Bij INESINO streven we naar een beter bestaan voor (jonge) vrouwen. Door het kopen van een INESINO, draag jij bij aan een beter bestaan voor deze vrouwen en hun gezinnen. Ook draag je daarmee indirect bij aan de ontwikkeling en zelfontplooiing van deze getalenteerde vrouwen in een kwetsbare positie op sociaaleconomisch vlak. Dat maakt een INESINO jurk bijzonder!

Sterk

Vrouwen zijn sterk, dat is een algemeen bekend feit. Maar samen staan vrouwen nóg sterker. INESINO streeft ernaar om vrouwen te inspireren en ze te helpen met het behalen van successen met eigen kracht. INESINO wil deze vrouwen de mogelijkheid bieden om te groeien, zowel in hun talent als daarbuiten. Hiermee worden de vrouwen gemotiveerd om zichzelf en elkaar te helpen met het realiseren van deze groei. Samen sterker: dat is waar INESINO voor staat!

Betrokken

INESINO streeft ernaar om het grootste gedeelte van de winst te investeren in vervolgopleidingen voor de vrouwen die de jurken vervaardigen. Bij deze vervolgopleidingen draait het niet alleen om beter leren lezen en schrijven. Ook vakgerichte trainingen en training in zelfstandig ondernemerschap zijn onderdeel van het traject dat INESINO wil aanbieden. Daarnaast is de groei van INESINO ook van belang. Hoe groter INESINO wordt, hoe meer vrouwen geholpen kunnen worden. Bij INESINO vinden we het belangrijk dat deze vrouwen gelijke kansen krijgen en aan hun toekomst kunnen bouwen. We helpen ze graag met het zetten van de juiste stappen om dit mogelijk te maken.

Empowered women empower women.