Interesse in een jurk van INESINO?

Je wilt een jurk van INESINO kopen. Dat kun je doen door ons te bellen of via de whatsapp een bericht te sturen. Wij plannen graag een pasafspraak in.

Je kunt op drie locaties terecht: Amsterdam, Utrecht of Apeldoorn. Wij horen graag vooraf welke jurk je wilt kopen. Dan kunnen wij deze gereed maken. Per klant reserveren wij een uur. Heb je meer tijd nodig? Dan vragen wij je dat vooraf bij ons aan te geven.

Online bestellen is bij ons nog niet mogelijk. De jurken kunnen niet altijd goed vallen. Daarom vinden wij het wenselijk dat een jurk vooraf wordt gepast alvorens het geleverd wordt. De meeste jurken van INESINO zijn unieke exemplaren. Vind je de stof van een jurk mooi en je wilt deze graag laten maken in jouw maat? Laat ons dat weten. Dan gaan wij na of de stof beschikbaar is.

Eigen stof

Wil je een jurk laten maken en de stof wil je zelf aanleveren? Dat kan. We nemen één keer per kwartaal bestellingen aan. In samenspraak met jou en de maakster van de jurk bepalen wij de levertijd. Wij vragen vooraf een voorschot op de maakkosten. De wederzijdse verplichtingen rondom het laten maken van een jurk leggen wij vast in een overeenkomst.

Eigen ontwerp

Heb je hulp nodig bij een ontwerp van jouw ideale jurk? Laat ons dat weten. Wij denken graag met je mee!

Empowered women empower women.